Ervaring van Roxanne bij de begeleiding van projecten

Annelies trof mij aan op het randje van terugvallen in een burn-out. Ik voelde mij leeg, bezorgd en teneergeslagen. Waar het mij gewoonlijk lukt om stappen te zetten, kon ik niet meer over een innerlijke drempel heen om de stappen te zetten die nodig zijn voor het starten van mijn eigen praktijk. Ik kon zelfs geen to-do lijst maken en had het gevoel dat het starten van mijn eigen praktijk te veel van me vroeg en dat het misschien het verkeerde moment was. 

Annelies hielp mij op wonderlijke wijze om in 1 keer de verschuiving te kunnen maken naar weer in mijn kracht te staan en belangrijke stappen te zetten richting mijn eigen praktijk. Nog steeds ben ik eigenlijk sprakeloos van de verschuiving die ik binnen een dag kon maken. Annelies voelt haarfijn wat er in mijn lichaam en energie speelt en is in staat om zich tijdens de (manuele) behandeling helemaal op mijn proces te richten en daar liefdevol en ondersteunend te handelen, ze neemt de tijd om op het juiste moment door te laten stromen en niet eerder dan ik er klaar voor was. Ze voelde en benoemde blokkades en hielp mij die losmaken. 

Door het overzicht voor mezelf te maken van mijn talenten en behoeften kreeg ik in 1 beeld te zien wat belangrijk voor mij is en waar mijn krachten liggen. Ook al dacht ik die al goed te kennen, toch heb ik nieuwe en waardevolle kanten leren kennen door het denken alleen in mogelijkheden en het overzicht dat ontstond. Nog steeds werkt dit op mij door, merk ik. Waar ik eerst onmogelijkheden zag, zie ik nu mogelijkheden. 

In de meditatie kon ik me snel overgeven aan de veilige stem van Annelies, er ontstonden meteen beelden in mij van helpers en demonen. Die beelden had ik nooit eerder, het leek alsof de ruimte er nu was om mijn zorgen en kwaliteiten in hun energie te zien. Ik zat zo in de stroom van Annelies, dat ik vaak al daar was waar ze me naartoe wilde begeleiden. Het zorgde ervoor dat ik ook in de meditatie helemaal in de stroom/flow kon komen. 

Ik voelde me gezien, gekend, gedragen, geliefd en er was een open energie in mij ontstaan. Ik ben die dag vroeg gaan slapen en sliep voor het eerst in weken door zonder te piekeren. Ik merkte de volgende ochtend direct hoe anders mijn lijf en energie voelde en heb in de week erna veel stappen richting mijn eigen praktijk kunnen zetten. 

Ik ben Annelies enorm dankbaar voor wat ze voor mij betekend heeft in het terugvinden van mijn vertrouwen in het leven en mijzelf.

Roxanne