Ervaring van Inge

Tijdens mijn zware burn-out kreeg ik af te rekenen met heel wat fysieke klachten (nek- en rugklachten, hoofdpijn, migraine, hyperventilatie, hartklachten, …) en mentale problemen (heb in die periode heel wat rouwprocessen moeten verwerken). 

Na vele maanden “gestruggle” kwam ik uiteindelijk terecht bij Annelies. 

Tijdens de eerste sessie bleek ik muurvast te zitten, een blok beton was er niks tegen… Door de zachte maar diepgaande behandelingen verminderen en verdwijnen de fysieke klachten meer en meer… Magic !? Annelies voelt perfect aan waar de stress en spanning zich vastzet in mijn lichaam. Ook op mentaal vlak ondersteunt Annelies me enorm: een luisterend oor bieden, empathie tonen, emoties loslaten, humor,… Het hoort er allemaal bij! Ze leert me te luisteren naar mijn lichaam. Zo belangrijk! 

De steeds groeiende kennis over de intelligentie van ons lichaam verwondert me steeds meer en meer… Het gebruik van ademhalingstechnieken, tricks and tools rond meditatie en awareness en bewegingsoefeningen, die je thuis verder kan zetten… maken het plaatje volledig…

Een gezonde geest in een gezond lichaam wordt stilaan werkelijkheid! Inge 2.0 staat in de startblokken! Binnenkort ga ik terug aan het werk maar met een heel andere inkijk en aanpak! Veel bewuster van mezelf en van mijn omgeving… Veel milder voor mezelf… 

Ik kan fasciatherapie en Annelies alleen maar aanraden!

Inge 
(een zeer tevreden patiënt)