SLOW MOVE & MEDITATIE 2024

DE WERELD OP PAUZE

Behoefte aan diepe rust én energie? 
Schrijf je dan in voor de groepssessies SLOW MOVE & MEDITATIE in de abdij van Averbode en geef jezelf de sleutel naar je thuis, je lichaam, cadeau.

Wat we gaan doen is eenvoudig en ook thuis toe te passen. 1,5u traag bewegen en mediteren, met de aandacht gericht op het lichaam en de beleving levert ons heel veel op:

  1. Wegsmelten van spanningen in je lichaam geeft je een gevoel van diepe rust.
  2. Optimaliseren van bewegingspatronen, ideaal voor mensen met fysieke klachten aan bijvoorbeeld rug, schouders, heupen, knieën, nek, etc…
  3. Efficiënter spiergebruik, waardoor je minder energie verbruikt in het dagelijkse leven.
  4. Rust in het hoofd, de gedachtenstroom vertraagt.
  5. Groter lichaamsbewustzijn, bewegingsbewustzijn en zelfbewustzijn.
  6. De specifieke aspecten van jouw unieke beweging vertellen je heel veel over jezelf en geven je de kans om hierin te ontwikkelen.

Nadat je de eenvoudige basisprincipes onder de knie hebt kan je er thuis mee aan de slag en zal je een zeer krachtige tool hebben om je lichaam soepel en pijnvrij te houden, je beter in je vel te voelen, beter te slapen, etc… Je zal je bewustzijn kunnen verruimen en een sterkere intuïtie ontwikkelen.
Op die manier word je nog meer eigenaar van je mentale, emotionele en fysieke gezondheid.

En dat alles terwijl je heerlijk geniet in het hier en nu.

Doe je mee?

SLOW MOVE & MEDITATIE voorjaar 2024

“In de prachtige locatie van de abdij van Averbode tot rust komen? Dat kan! Annelies leerde me langzaam en vloeiend bewegen op het ritme van mijn eigen bewustzijn.
Ze begeleidde me mee op reis naar meer lichaamsgevoel. En dit afgewisseld met zalige meditatie-oefeningen kwam ik enerzijds tot een enorme rust-in-het-hoofd. Anderzijds kreeg ik telkens een boost aan energie!
Een aanrader!”
Inge