INNERLIJK MEESTERWERK

Een unieke samenwerking tussen een beeldend therapeut en lichaamstherapeut

Kom herbronnen in een bad van art en “slow move”!

Nicky Myny, beeldend therapeut, kunstenares en founder van Artkom verwelkomt je in haar studio, waar ze als kunstenares werkt en mensen ontvangt op reis naar heling.

Haar focus ligt op creatieve expressie als een hulpmiddel voor zelfontdekking en heling. Door haar cliënten aan te moedigen om hun diepste gedachten en emoties te verkennen door middel van kunst, muziek en andere creatieve media, helpt Nicky hen een dieper begrip van zichzelf te ontwikkelen en de inzichten te verkrijgen die nodig zijn om obstakels te overwinnen en doelen te bereiken.

www.artkom.be

Annelies Bonneux, fasciatherapeut, verpleegkundige en oprichtster van praktijk Bonheur begeleidt je tijdens een reis in je lichaam via “bewust” bewegen en meditatie. Zij helpt je je lichaam als kompas te gebruiken. Met haar kennis over het lichaam ontdek je hoe je zelf een impact kan hebben op je stresssysteem, de bloedcirculatie, de hormoonhuishouding, spanning, pijn, humeur, de wijze van emotioneel reageren, het denken en bijgevolg ook het gedrag.

Schilderen, bewust bewegen, natuur, muziek, kleuren, verbinding, zelfreflectie, meditatie, goed gezelschap en een heerlijke lunch staan op het programma.

Het DOEL is om naar huis te gaan met een diep ontspannen gevoel, inzichten over jezelf, een groter lichaamsbewustzijn en goesting om hier thuis verder mee aan de slag te gaan!

 

Praktisch

Locatie: Artkom, Kleine Mechelsebaan 50, 3200 Aarschot

Datum: Zaterdag 25 mei 2024

Meer info: annelies@praktijkbonheur.be

Inschrijvingen starten binnenkort. 
Zet je nu al op de wachtijst en mis deze unieke kans niet!