Problemen zijn een uitnodiging om verbinding te maken met de intelligentie van je lichaam.

INDIVIDUEEL | AFGESTEMD

€70 per sessie van 1 uur

OPLOSSINGEN VANUIT JE LICHAAM

€105 per sessie van 1,5 uur

DIEPE RUST – ENERGIE – EENVOUD

SPECIALISATIES

De sleutel tot een optimale gezondheid

Perceptieve coaching

“Annelies trof mij aan op het randje van terugvallen in een burn-out. Ik voelde mij leeg, bezorgd en teneergeslagen. Waar het mij gewoonlijk lukt om stappen te zetten, kon ik niet meer over een innerlijke drempel heen om de stappen te zetten die nodig zijn voor het starten van mijn eigen praktijk. Ik kon zelfs geen to-do lijst maken en had het gevoel dat het starten van mijn eigen praktijk te veel van me vroeg en dat het misschien het verkeerde moment was. Annelies hielp mij op wonderlijke wijze om in één keer de verschuiving te kunnen maken naar weer in mijn kracht te staan en belangrijke stappen te zetten richting mijn eigen praktijk. Nog steeds ben ik eigenlijk sprakeloos van de verschuiving die ik binnen een dag kon maken."
Roxanne

Individuele begeleiding

"Tijdens de eerste sessie bleek ik muurvast te zitten, een blok beton was er niks tegen… Door de zachte maar diepgaande behandelingen verminderen en verdwijnen de fysieke klachten meer en meer… Magic !? Annelies voelt perfect aan waar de stress en spanning zich vastzet in mijn lichaam. Ook op mentaal vlak ondersteunt Annelies me enorm: een luisterend oor bieden, empathie tonen, emoties loslaten, humor,… Het hoort er allemaal bij! Ze leert me te luisteren naar mijn lichaam. Zo belangrijk!"
Inge

Groepsessie

"Sensorieel bewegen is een zeer doeltreffende methode om je eigen lichaam opnieuw te ontdekken en beter te leren kennen!"
Jan